Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید عزیزی یکی از کارگردانان رئالیتی‌شوی «بریم بسازیم» که فصل سوم آن، روزهای فرد ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود در گفتگو با خبرنگار مهر درباره فصل تازه این برنامه گفت: تنها تفاوت فصل سوم «بریم بسازیم» با فصل‌های پیشین برنامه این است که خانواده یعنی خانم‌ها و بچه‌ها به شخصیت‌های اصلی برنامه اضافه شده‌اند تا به مناطق مورد نظر سر بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت این مساله نیز تعامل ما با خانواده‌هایی بود که در برنامه حضور دارند.

او با اشاره به اینکه فصل سوم رئالیتی‌شوی «بریم بسازیم» در سه روستای شمال خوزستان یعنی روستای دوبندار شهرک امام رضا، روستای خماط شوش و روستای پامنار دزفول ضبط شده است درباره علت انتخاب این لوکیشین بیان کرد: تیم پژوهشی برنامه مناطق مختلفی را مد نظر قرار می‌دهد که هرکدام باید مشخصات خاص خود را برای فیلمبرداری داشته باشند. شمال خوزستان نیز از میان چندین گزینه موجود انتخاب شد.

کارگردان «ایران‌زاد» درباره چالش‌های ساخت برنامه در شمال خوزستان بیان کرد: تیم تولید «بریم بسازیم» اواخر سال ۱۴۰۰ به خوزستان رفتند. در آن بازه زمانی بارندگی بسیار شدیدی در استان خوزستان وجود داشت که فیلمبرداری را برای ما سخت کرد، این مساله حتی در برنامه نیز مشخص است؛ بسیاری از تصاویر مه‌آلود است و آب و هوا بارانی است.

عزیزی درباره نکات مثبت استان خوزستان نیز عنوان کرد: جمعیت استان خوزستان از سه قومیت بزرگ فارس، لر و عرب تشکیل شده است که به‌عنوان ویژگی منحصر به‌فرد آن شناخته می‌شد. ما نیز در برنامه سعی کردیم این سه قومیت را پوشش دهیم.

این کارگردان درباره چگونگی یافتن سوژه‌های حاضر در برنامه اظهار کرد: پیش از تولید برنامه، یک تیم پژوهشی متشکل از کارگردان، نویسنده، سوژه‌یاب و… به محل مورد نظر می‌رویم، آنجا نیز توسط رابط‌های محلی با مردم صحبت می‌کنیم، آن‌ها افرادی را به ما معرفی می‌کنند، ما نیز سوژه‌های مورد نظر را می‌بینیم و از میان آن‌ها به انتخاب می‌پردازیم تا در برنامه‌ریزی تولید و سناریو آورده شوند. اولویت ما برای انتخاب از میان سوژه‌ها نیز جذاب بودن، متفاوت بودن آن با سوژه‌های قبلی، نحوه تعامل‌شان و علاقه‌شان برای شرکت در برنامه است.

کارگردان «ضد گلوله» درباره همکاری با یک کارگردان دیگر در برنامه تصریح کرد: مهدی ماهان نیز در فصل اول «بریم بسازیم» به عنوان کارگردان در کنار تیم تولید بود و مصطفی آتشمرد از فصل پیش با ما همراه شد. اکثر رئالیتی‌شوها توسط ۲ یا سه نفر، کارگردانی می‌شوند چراکه در اینگونه برنامه‌ها نیازمند تدوین موازی هستیم پس کارگردان باید در همه بخش‌ها حضور داشته باشد. قطعاً هماهنگی‌های لازم از قبل انجام می‌شود، در حین تولید و پس از آن نیز با یکدیگر در ارتباط هستیم پس مشکلی از نظر هماهنگی به‌وجود نمی‌آید.

او در پایان درباره تاثیر «بریم بسازیم» و لازمه ساخت آن تاکید کرد: هر برنامه‌ای همراه با تاثیراتی است که «بریم بسازیم» نیز مستثنا نیست. این برنامه می‌تواند به مردم الگو گرفتن از کسب و کارهای موجود را نمایش دهد. همچنین در این فصل مرکز نیکوکاری «بریم بسازیم» ایجاد شده است تا از مردم از طریق آن بتوانند به سوژه‌های مرد نظر کمک کنند و با آن‌ها در ارتباط باشیم.

کد خبر 5467339 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: روستا برنامه تلویزیونی استاندار خوزستان انقلاب اسلامی هنر هفته هنر انقلاب اسلامی تئاتر ایران هنرمندان تئاتر ماه رمضان 1401 ماه امید سریال ایرانی حوزه هنری فیلم سینمایی نمایشنامه نویس کارگردان تئاتر محمد خزاعی آلبوم موسیقی موسیقی ایرانی بریم بسازیم سوژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۴۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است

نماینده شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی چهارمحال‌وبختیاری گفت: بهره برداری فاز اول جاده مواصلاتی گوشکی به پل قرح نیازمند اعتبار است.

محمد یعقوب‌باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری فاز اول جاده مواصلاتی سه‌راهی گوشکی به پل قرح، تصریح کرد: به منظور جلوگیری از خطرات احتمالی انتظار می‌رود تمهیدات لازم برای این پروژه پیش‌بینی شود.

نماینده شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی چهارمحال‌وبختیاری افزود: با توجه به اینکه ۵۰ درصد جمعیت شهرستان خانمیرزا از محور جاده مواصلاتی آلونی، ده صحرا، جوانمردی تردد می‌کنند، تعریض و بهسازی روکش آسفالت این محور نیازمند تأمین اعتبار است.

باقری تاکید کرد: روکش آسفالت و ترمیم محور سه‌راهی ارمند به بوگر، اجرای طرح‌های آبخیزداری، و گلخانه‌ها و افزایش تخصیص اعتبارات ورزشی به شهرستان خانمیرزا از اولویت مطالبات مردم این منطقه است.

وی خاطرنشان کرد: ۱۸ مدرسه تخریبی، بیمارستان محلی شهرستان خانمیرزا، ساماندهی سه‌راهی مرادان، اجرای طرح مسکن ملی شهرستان نیازمند توجه ویژه و تأمین اعتبار هستند.

کد خبر 750816

دیگر خبرها

  • به بازیکنانم تبریک می گویم/ تصمیم گرفتیم تیم بسازیم
  • محور کندوان از سمت شمال به جنوب یک‌طرفه شد
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ چالوس و هراز قفل شد
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ محورهای چالوس و هراز قفل شد
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • ترافیک بازگشت از شمال در چالوس و هراز ادامه دارد
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • محدودیت تردد در هراز و چالوس/ ترافیک سنگین در محورهای شمالی
  • جاده چالوس یکطرفه شد/بارش باران در جاده‌های ۱۰ استان